Dai sansa copilului tau sa isi exprime creativitatea cum se cuvine

De cele mai multe ori, copiii la scoala nu se simt apreciati si evaluati cum trebuie, ne spune un studiu al unor inspectori scolari facut anul anterior si pe buna masura.

Volumul mare de copii, timpul mic acordat exprimarii acestora si creativitatii, sporeste in randul lor nemultumiri, pe care deseori si le exprima acasa sau le pastreaza in interior, lucru care poate creea diverse sentimente de inferioritate, anxietate si alte lucruri care nu sunt benefice.

De ce sa nu dai sansa copilului tau aici si acum sa isi exprime creativitatea productiv, inconjurat de alti micuti de varsta lui si de un personal adecvat care ii acorda timp suficient astfel incat sa fie multumit?

Acest lucru il pot face la un curs de robotica, iar imbinarile tehnologice, termenii tehnici, explicatiile sub forma interactiva, jocurile, competitiile si alte satisfactii nelipsind din acest caz.

De ce sa lipseasca mediul virtual din atentia copiilor? Acestia vor lucra in aceste ateliere cu programe de ultima generatie, softul LEGO fiind unul din cele mai cunoscute la nivelul actual, atat in arhitectura 2D 3D cat si in robotica, iar deprinderea abilitatilor sociale este prioritara pentru a putea asambla un robot.

Indiferent ca aveti un copil mic sau unul putin mai mare, aceste cursuri de robotica se pot face intre 7 si 17 ani fara cea mai mica problema,  punandu-se accent foarte mult pe cooperare, intelegere, atentie dar si aspecte sociale, care sa redea zambetul si satisfactia pe fata acestora.

Cu siguranta copilul dumneavoastra este cat se poate de curios si vrea sa vada ce sta in spatele filmelor sau jocurilor pe care le are pe calculator, iar un astfel de soft cu siguranta va raspunde la toate intrebarile, indiferent de dificultatea notiunilor cu care se opereaza.

Totul presupune timp si rabdare, iar in aceste cursuri, aceste 2 aspecte sunt valorificate la maxim.

Contactand mediul virtual, va veti putea familiariza cu toate aceste lucruri, iar la o simpla cautare in motorul web veti putea vedea ca exista 3 nivele de la simplu la complex pentru astfel de cercuri, functie de varsta, dotari intelectuale, dar si de nivelul de operare.

Un astfel de curs cu siguranta va dezvolta si stimula cognitiv adecvat un copil, dar ii dezvolta si abilitatile sociale la un nivel ridicat, lucru care ii va face viata mai usoara pe viitor.

Costurile sunt pe masura asteptarilor si nu sunt foarte mari, orice familie care doreste binele copilului va opta cu siguranta pentru ele , pentru a-i largi copilului universul de creatie si nu numai!

Alege sa faci totul diferit si cu siguranta nu vei regreta!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.