Olimpiada din Tokyo

Jocurile Olimpice din anul 2020, deja se anunta a fi extrem de spectaculoase. In anul 2020, Jocurile Olimpice vor avea loc la Tokyo si multe firme specializate pe robotica, deja au un interes destul de mare vis-a-vis de acest mare eveniment din capitala nipona. In 2020, satul olimpic va fi complet digitalizat. Tara este pregatita deja cu roboti care vor ajuta turistii cu orice informatie pe care o doresc.

Organizatorii Jocurilor Olimpice spera ca olimpiada din anul 2020 sa fie un punct de pornire pentru viitor cu privire la robotii care vor avea rolul de a ajuta oamenii. De asemenea, acestia isi mai propun sa realizeze o aplicatie superioara ce poate traduce orice limba instant. O alta aplicatie care cu siguranta va fi foarte celebra in timpul jocurilor este cea care scaneaza si traduce panourile informative de pe strada. Taxiurile automatizate vor fi si ele introduse in Tokyo cu ocazia olimpiadei de vara. Aceste taxiuri, vor duce turistii la stadioane intr-un mod automat.

Clientul va putea chema un Taxi accesand o aplicatie de pe mobil. Toyota si Nissan au de gand sa sustina aceasta initiativa, oferind masini capabile sa se conduca singure. Transmisiunea Jocurilor Olimpice se va face intr-un format revolutionar 8K. In prezent, un televizor in acest format ajunge la suma de 130.000$, de aceea va ramane de vazut cate persoane se vor bucura de aceasta noua tehnologie ce va fi disponibila cu ocazia Olimpiadei. Aceasta tehnologie va fi testata pentru prima data in Rio De Janeiro, iar in urma acestor teste se va lua decizia daca ea va fi adoptata sau nu la Jocurile Olimpice.

Toate avioanele care vor zbura la si dinspre Tokyo vor fi alimentate cu combustibil bazat pe alge. Aceasta noua tehnologie va reduce emisiile de dioxid de carbon la jumatate. In momentul de fata, aceasta noua tehnologie este una destul de scumpa, dar este de asteptat ca in perioada urmatoare, pretul ei sa mai scada. Satul Olimpic va fi alimentat de energie pe baza de hidrogen.

Chiar si masinile pe care guvernul le va pune la dispozitie turistilor vor functiona pe baza de hidrogen. Toyota are in vedere aceasta tehnologie si se estimeaza ca ea va deveni disponibila incepand cu anul imediat urmator si continuand sa creasca in popularitate pana in anul 2020, atunci cand acest tip de masina va fi folosita in cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo si cu siguranta va fi un succes.

Sursa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.